Contact ?     Catalogus?

Neem contact met ons op. Wij adviseren u graag. Wij sturen u graag onze catalogus met prijslijst (snel en milieuvriendelijk als PDF-bestand). 

Veel plezier met "studeren". In welk product bent u specifiek geïnteresseerd? Wij sturen u graag complete offertes.

HombergBrusius@t-online.de          Tel. +49 6781 35036          of gebruik graag ons contactformulier

Home (nederlands)


Door de stortvloed aan e-mails is het voor ons niet altijd mogelijk om direct te antwoorden. We vragen om uw begrip als ons antwoord maximaal 3 dagen zou duren. (Als u geen e-mailreactie ontvangt, controleer dan het onderwerp van uw e-mail; soms belandt een e-mail van een klant in het spamprogramma en wordt deze automatisch verwijderd.)


Daarom hebben we geen internetwinkel: Veel klanten, of degenen die er een worden, kennen hun weg nog niet of hebben advies nodig. Omdat we veel belang hechten aan advies en onze klanten niet graag alleen laten met onwetendheid of hun problemen, willen we niet dat u uw winkelwagen vult en vervolgens mogelijk de verkeerde goederen bestelt. We willen problemen (aan beide kanten) door verkeerde bestellingen voorkomen. (Door het vermijden van retourzendingen wordt ook het milieu minder vervuild.) Er is hier al veel te lezen. Ook in onze handleidingen. Veel is nog uit te leggen in een vriendelijk telefoongesprek of per e-mail.

 
E-Mail
Anruf
Karte
Infos
Instagram